Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Viquilletra:Avís general

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Avís legal

Cap revisió formal

No podem garantir que Viquilletra sigui revisat uniformement i regularment. Mentre els lectors poden corregir errors, no tenen cap obligació legal de fer-ho i per tant tota la informació llegida aquí es fa sense cap garantia per a cap propòsit o ús en absolut. Fins i tot articles que han estat revisats poden haver estat editats més tard inadequadament, just abans que els vegeu.

Cap dels autors, col·laboradors, patrocinadors, administradors o qualsevol altra persona vinculada a Viquilletra no es pot fer responsable en cap cas de l'aparició de qualsevol informació no acurada o difamatòria o de l'ús que feu de la informació continguda o enllaçada des d'aquestes pàgines web.

Cap contracte; llicència limitada

Si us plau assegureu-vos d'entendre que la informació que es proporciona aquí es dóna de franc, i que no es crea cap classe d'acord o contracte entre vós i els propietaris o usuaris d'aquest lloc, els propietaris dels servidors, els col·laboradors de la Viquilletra, qualsevol administrador del projecte, sysops o qualsevulla lligat amb aquest projecte o projectes germans està subjecte a les vostres reclamacions dirigides contra ells. Us donam una llicència limitada de copiar tot el que hi ha en aquest lloc; això no crea ni implica cap responsabilitat contractual o extracontractual per part de Viquilletra o qualsevol dels seus agents, membres, organitzadors o uns altres usuaris.

No hi ha cap acord o contracte entre vós i la Viquilletra quant al seu ús o modificació de la informació més enllà de la llicència Creative Commons Reconeixement CompartirIgual 3.0-es; ningú a Viquilletra és responsable de que algú canvii, editi, modifiqui o tregui qualsevol informació que hàgiu posat a Viquilletra o qualsevol dels seus projectes associats.

Marques registrades

Qualsevol de les marques registrades, marques comercials, drets de disseny, drets personals o drets similars que s'esmenten, s'utilitzen o es citen als articles d'aquest wiki són propietat dels seus respectius propietaris. El seu ús aquí no implica que els pugueu utilitzar per a cap altre propòsit que per aquell ús, o un ús informatiu similar, al contemplat pels autors originals d'aquests articles a Viquilletra. Llevat que es manifesti explícitament, Viquilletra no dona suport ni està associat amb cap dels titulars de qualsevol d'aquests drets, i com a tal Viquilletra no es pot concedir cap dret per utilitzar cap material protegit. El vostre ús de qualsevol propietat intel·lectual o similar és sota la vostra pròpia responsabilitat.

Jurisdicció i legalitat del contingut

La publicació de la informació trobada a Viquilletra podria violar les lleis del vostre país o jurisdicció des del que accediu. La base de dades de la Viquilletra s'emmagatzema en un servidor gestionat des d'Espanya per encàrrec de la UOC; els seus continguts es proporcionen sota els termes de la llicència Creative Commons Reconeixement CompartirIgual 3.0 adaptada a la jurisdicció espanyola. La Llei del vostre país o jurisdicció podria no protegir o permetre la mateixa llibertat d'expressió o de distribució.