Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Comentari de l’anunci d’Aloma dels Buscatresors, per Lletra Dreta

De Viquilletra
La revisió el 18:33, 30 març 2016 per Dvdgmz (Discussió | contribucions) (Text de reemplaçament - "=Veritat" a "=Sí")

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat premiada en l'edició de Viquilletra 2010-11 com a L'activitat d'anàlisi d'una altra activitat, més ben argumentada (activitat col·laborativa)

Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Aloma de Mercè Rodoreda, realitzada per Lletra Dreta del centre Sant Lluís-Bosch durant el curs 2010-11.


Tornem a ser aquí, avui no portem cap vídeo, estem aquí per presentar l'estudi que em realitzat sobre una activitat de els nostres companys, Buscatresors, analitzem el seu anunci publicitari.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

==Aspecte representatiu:==

Podem observar que el principi de l’anunci no ens trobem situats en l’acció, molts fragments de accions, però poca lletra, aclarir alguns aspectes principals com pot ser el sentiment que tenen els mateixos actors, no trobem suficient la interpretació ni la música escollida per començar, moltes expressions facials no donen a entendre que estan “avorrits”. Amb la introducció ens fan un aclariment més que necessari, la música a sigut molt encertada, un començament que ens fa atendre al que diuen els actors, el continu moviment per la llibreria ens dona ganes de continuar amb l’anunci. Un toc d’humor és el que necessita la televisió realment el que ens atreu el comprem, em de destacar que en un principi no es fa cap elusió al llibre en qüestió que és Aloma fins al final, ens fan modificar més de pensament a l’hora de estar “avorrit” en fer alguna cosa de profit que per comprar el llibre. Utilitzen molt bé el tema essencial del llibre Aloma, ens situa en la nostre època, l’adolescència, ens venen de forma mol atractiva la trama del llibre, situat a Barcelona que fa que tothom que sigui de Barcelona o a prop, es senti identificat, fins i tot pugui trobar restes de la Barcelona antiga que es representa en el llibre. Tornem a trobar finalment una altra representació sense parlar, ara ja estem situats, no ens acaba de agradar aquestes parts tant gràfiques que tenim que intentar representar mentalment les veus suposant que els hi agrada el llibre, tot i així des del principi fins al final es un clar intent de contagiar les ganes de llegir Aloma. Situar l’anunci en una llibreria plena de llibres ens inciten més a llegir tot i que no sigui Aloma, ens volen dir que entra tanta quantitat de llibres el que més els hi ha sorprès a sigut el que precisament anuncien.

Aspecte tècnic:

El que salta a la vista des del principi és la forma de pantalla que utilitzen, vertical i horitzontal, es podria haver solucionat si el càmera hagués gravat de forma horitzontal des de bon principi, que sigui un vídeo sencer sense masses talls de vídeo, donen un aspecte continu, cosa que fa que no canviem de tema visual. La vibració de la càmera durant el moviment de seguir els actor es pot solucionar bé amb una cadira de rodes, tallant el plànol de visió deixant que el moviment es trobi amb menys quantitat.

Els canvis entre persones són molt ben coordinats, però no pots evitar que uns es posin davant dels altres a l’hora de sortir del pla, es podia haver evitat només quedant-se quiet un metre abans d’arribar al següent actor, pot ser que s’hagin quedat una mica perduts a l’hora de tallar algunes tomes i que queden una mica fora del lloc però la edició en si del treball a sigut molt bona.





Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Comentari de l’anunci d’Aloma dels Buscatresors, per Lletra Dreta

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.