Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Cerverí de Girona

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
S'ha produït un error en crear la miniatura: Fitxer inexistent

Cerverí de Girona és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2017-18 utilitza un grup d'estudiants del centre Leonardo da Vinci (amb el professorat: ldvppoy, ldvemolins) i que està format per: Lluís, Àlex, Eric

El nostre grup està format per l'Àlex Huesca, en Lluís Blasco i l'Eric Philipowski.

L'Àlex Huesca fa handbol al club de Sant Cugat, li agrada el futbol, quan no estudia passa l'estona amb els amics, mira series a Netflix i mira vídeos a Youtube.

En Lluís li apassionen les arts marcails (Mugendo), creu que dóna una millor forma física, respecte, disciplina i autocontrol. També li agrada molt escoltar música pop.

A l'Eric una de les coses que més li agrada, es viatjar i conèixer Món, ja que creu que quan viatges, téns una visió més àmplia i oberta sobre els problemes. En el seu temps lliure, mira series i juga a videojocs.

Els escriptors escollits per treballar-los aquest curs són Víctor Català i Joan Oliver del temari de literatura catalana d'enguany.

Caterina Albert i Paradís, la primera de les escritores escollides, va ser una novel·lista, narradora, autora teatral i poetessa, coneguda amb el pseudònim de Víctor Català. La causa de l'ús d'aquest pseudònim era que d'aquesta manera podia expressar el que li venia de gust i també a causa de l'angoixa per ser una dona, ja que la societat de l'època era molt masclista. la seva primera obra fou "Lo cant dels mesos" (1901) i les seves obres més importants van ser "Solitud" (1905) i "Drames rurals" (1902). Va ser una escriptora que va destacar durant l'etapa del modernisme.

Per finalitzar, hem de dir que hem escollit aquesta autora perquè el llibre més proper que ens hem de llegir, és una de les seves obres més importants (Solitud), i també perquè ens ha cridat l'atenció l'ús d'un pseudònim.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Solitud de l'autor Víctor Català

Realitzada pel grup Cerverí de Girona del centre Leonardo da Vinci

Us presentem el bibliotràiler que hem preparat perquè conegueu la novel·la Solitud de Víctor Català. Es tracta d'una obra que enguany hem descobert en la matèria de literatura catalana de batxillerat. ____ Més...

Office-book.svg
Escenificació sobre Antologia de la poesia catalana de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup Cerverí de Girona del centre Leonardo da Vinci

Us presentem la poesia "Si parlo de la mort" de Miquel Martí i Pol. L'hem treballada, recitada, dibuixada i musicada en la matèria de literatura catalana del batxillerat. Esperem que us agradarà. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de literatura universal de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup Cerverí de Girona del centre Leonardo da Vinci

Us presentem la literatura universal del segle XIX. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los