Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Els Extroverts

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Els Extroverts és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2017-18 utilitza un grup d'estudiants del centre Esteve Terradas i Illa (amb el professorat: Eslopba) i que està format per: Anass,Nerea,Mijail,Araceli i Kevin

Presentació Som un grup de companys de 4t B ESO de l’institut Esteve Terrades I Illa. Som treballadors i ens agrada treballar en equip.

- Nerea García

Hola, em dic Nerea García, tinc 15 anys i sóc de Barcelona. M’agrada llegir, anar de compres i estar amb els meus amics i amigues. No m’agrada la gent creguda ni mentidera. El meu somni és ser una bona arquitecta. Em considero una persona sincera, expressiva, creativa, tímida i amb personalitat. La gent em considera generosa, m’agrada ajudar, ordenada, atenta, m’agrada observar, llesta i a vegades seriosa.

- Araceli Cardozo

Em dic Araceli, tinc 16 anys, sóc paraguaiana i visc a Cornellà de Llobregat.
Sóc de l’Institut Esteve Terradas i Illa, estic en quart d’ESO..
M’agrada  molt passar temps amb la meva família i entrenar MMA (Arts Marcials Mixtes).
No m’agrada  els nens que fan diferències, que es creuen més que els altres. El meu somni és ser 
enginyera. Em considero una noia sincera, impacient, a vegades tímida i vergonyosa. Els meus companys 
em considerem generosa, treballadora, llesta i seriosa, però en realitat sóc molt simpàtica. 


- Anass Bentaleb

Em dic Anass Bentaleb, tinc 15 anys i soc de Barcelona. Sóc estudiant de 4t d’eso, de l’institut Esteve Terrades I Illa. M’agrada molt practicar esports, especialment el Futbol, i també m’agrada molt explorar paisatges. No m’agrada la gent arrogant que es creu que ho es tot i que els altres no son res. El meu somni es triomfar com a estudiant. Em considero una persona graciosa, generosa i amable, m’agradaria ajudar a la gent necessitada i defensar o ajudar a la gent que es sent inferior als altres. La gent em considera com una persona molt seriosa,treballadora i simpàtica.

- Mijail Ayala

Sóc Mijail, tinc 15 anys i sóc de Argentina i visc a Cornellà, Barcelona. M'agrada fer esport de tant en tant i també conèixer llocs. No m'agrada sentir-me incapaç de fer alguna cosa. El meu somni és ser algú amb una bona vida i treball en un futur. Em veig com una persona que és capaç d'aconseguir moltes coses en la seva vida. Em consideren una persona tímida, agradable i generosa.

- Kevin García

Sóc Kevin García i sóc d´origen colombià. Vaig néixer a Barcelona el 13 de juny de 2001 i visc a Cornellà des de petit. M´agrada jugar futbol i fer molts esports diferents. Sóc estudiant de quart d´ESO al institut Esteve Terradas. No m´agraden les persones hipòcrites, ni tampoc les persones poc optimistes. El meu somni es graduar-me de un grau superior de informàtica o de tecnologia. Em veig una persona molt xerraire I també molt graciosa. Em consideren una persona molt extrovertida, amable i xerraire.Literatura: Resum de La Clau de ferro

En aquest misteriós conte, un home presumeix d'una vitrina que mai ningú ha vist què hi ha al seu interior. Sempre portava la clau a sobre i la gent en deia suposicions del que hi podia haver a l'interior. Tan gran és la curiositat que una dona es casa amb ell només per a poder saber què hi ha a la vitrina. Un dia aquesta l'obre i no s'hi troba res i es separa del seu marit, tal com li explica a la carta. Aquest, a l'estar sol, agafa molta por a la vitrina i un dia, amb coratge l'obre i es troba que no hi ha res.

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Aquest grup encara no ha fet cap activitat a Viquilletra


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los