Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Grana

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Grana és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2017-18 utilitza un grup d'estudiants del centre Leonardo da Vinci (amb el professorat: Ldvppoy, Ldvemolins) i que està format per: Marta Melgosa, Martina Gonzàlez, Guillem Mondargón i Paula Nava

El nostre grup som els Grana.Nosaltres hem triat aquest nom perquè té una sonoritat interessant. És contundent i precís.

El nostre grup est compost per la Marta Melgosa, la Martina Gonzàlez, el Guillem Mondragón i la Paula Nava, un grup d'alumnes de l'institut Leonardo da Vinci de Sant Cugat de Vallès.

Tenim moltes coses en comú, una és que ens agrada molt el nostre professor de Català.Coincidim molt en els nostres gustos, ens agrada llegir novel·les, sobretot les de misteris i assassinats. A tots ens fascina la serie Stranger Things".

El Guillem vol ser forense. Li agrada molt fer esport. Juga a hanbol i hi té molta traça.

La Martina fa ballet a una acadèmia de dansa de Sant Cugat del Vallès, ella quan sigue gran li agradaría ser dissenyadora d'interiors. Les seves aficions són la fotografía, fer pentinats i editar videos i fotografíes. Vol estudiar las Estats Units, perquè és on creo que hi ha les millos universitats.

La Marta vol fer bataillera internacional al Cañadas i fer la carrera als Estats Units. Toca el violí pero no s'hi vol dedicar. Li agrada llegar, mentar i fer manualitats.

La Paula vol ser dissenyadora de moda, d'interiors o dibuixant de Pixar. ÉS una bona dibuixant, li agrada estar amb la seva gossa i jugar a videojocs.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Escenificació sobre Mar i cel de l'autor Àngel Guimerà

Realitzada pel grup Grana del centre Leonardo da Vinci

Hem gravat aquesta escena de "Mar i cel" d'Àngel Guimerà. Aviam si us agrada! ____ Més...

Office-book.svg
Escenificació sobre Visions i cants de l'autor Joan Maragall

Realitzada pel grup Grana del centre Leonardo da Vinci

El nostre grup ha gravat, recitat i pintat la poesia dibuixada del poema " L'aufàbrega" de l'autor Joan Maragall. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre El manuscrit de les bèsties de l'autor Jordi Folck

Realitzada pel grup Grana del centre Leonardo da Vinci

El nostre grup ha llegit el llibre "El manuscrit de les bèsties" i després ha elaborat un bibliotrailer per convidar-vos a la lectura. Us el presentem a continuació. Esperem que us satisfaci. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los